Gimnàstica

esport

Veure competicions de gimnàstica online

A través de la nostra plataforma d’Esport+, podràs veure competicions gimnàstica online i mantenir-te actualitzat amb totes les novetats que envolten el món esportiu federat de Catalunya. Podràs seguir totes les competicions de gimnàstica federada des d’una sola plataforma i sempre gaudint de la millor qualitat de continguts.

Veure competicions de gimnàstica en directe

Segueix de prop totes les competicions esportives federades del panorama català a la nostra plataforma de retransmissions esportives, Esport+. Si busques la millor plataforma per veure competicions de gimnàstica en directe o en diferit, Esport+ és la teva solució. No et perdis res, només amb un pagament d’una única tarifa per temporada podràs seguir tots els tornejos sense problemes ni interrupcions. A més a més podràs tenir accés a contingut relacionat amb tots els esports federats de Catalunya. Només amb Esport+ podràs gaudir al màxim la teva activitat esportiva preferida.

Tant si vols seguir les competicions de gimnàstica en viu, com si el que necessites és una plataforma que et permet recuperar els continguts esportius quan vulguis. Esport+ és el lloc ideal. Disposem dels millors continguts audiovisuals relacionats amb la teva activitat esportiva preferida. Som la teva pàgina per veure competicions de gimnàstica online de confiança.

Història de la Gimnàstica a Catalunya

Els primers indicis relacionats amb la pràctica de la Gimnàstica a Catalunya són a partir de la segona meitat del segle XIX a Tarragona amb la fundació del Club Gimnàstic de Tarragona. Rondant els mateixos anys es fundà el Gimnàs Garcia a Barcelona, on inicialment s’imparteixen classes a bombers i, posteriorment es permet accés al públic generalment masculí.Durant els primers anys de la pràctica de la gimnàstica, els exercicis es feien sobre ciment i anelles clavades a terra. Hi havia poc equipament preparat per a desenvolupar els exercicis, però amb el creixent interès d’aquest esport, progressivament els gimnasos introduirien estructures i material per a la pràctica i millora de l’esport.

A partir de 1954, hi ha notícies del creixent interès per aquesta activitat esportiva per part de les dones, introduint d’aquesta manera la disciplina de la gimnàstica artística femenina.La celebració dels Jocs del Mediterrani el 1955 a Barcelona, van permetre una internacionalització de l’activitat esportiva a Catalunya, propulsant la competició dels atletes catalans amb esportistes d’altres països.

La segona meitat del s. XX, la pràctica de la gimnàstica era minoritària, però a partir dels anys 1970, comencen a proliferar l’obertura de gimnasos i apareixen atletes de renom com Albert Llorens i Aurora Morata. De manera internacional, els gimnastes catalans han destacat principalment en la modalitat de gimnàstica rítmica.

Federació Catalana de Gimnàstica

La Federació Catalana de Gimnàstica té els seus orígens en la Confederació Gimnàstica Catalana el 1923 de la mà del Doctor Carles Comala situada a la rambla del Prat. Posteriorment, el 1947 es funda la Federació Catalana amb Pedro Rodrigues com a president. Ha estat l’organització més rellevant sobre gimnàstica a Catalunya i a l’Estat Espanyol. Han estat els organitzadors de grans competicions com ara els Premis de Barcelona i els organitzadors de competicions internacionals amb França i la Xina. Actualment, la Federació Catalana de Gimnàstica compta amb més de 150 clubs afiliats i més de 8.000 gimnastes i tècnic afiliats. La federació ha estat l’entitat propulsora i pionera en l’organització d’esdeveniments, activitats, competicions i la formació dels atletes catalans en les disciplines relacionades amb la gimnàstica.

Veure competicions de Gimnàstica en streaming

Esport+ és la plataforma per veure competicions de gimnàstica en streaming que necessites. A través de la nostra plataforma streaming podràs accedir a tot el contingut relacionat amb les competicions de Gimnàstica federada a Catalunya. Consulta tot el contingut audiovisual esportiu del panorama català des de la nostra plataforma web quan vulguis i des d’on vulguis. Comença ja a seguir les retransmissions de les competicions de gimnàstica en directe o en diferit, des del dispositiu que tu triïs.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1932
Nom abreviat: FCG
Seu: Barcelona
Esport: Gimnàstica