Futbol

Veure Futbol online

Esport+ és la teva plataforma de confiança on podras veure futbol online i gaudir tots els dies de les novetats del teu esport preferit. Segueix tots els partits de futbol federat amb una qualitat immillorable.

Veure Futbol en Directe

Si vols tenir accés il·limitat al millor contingut esportiu del panorama català, Esport+ és el teu lloc. Som la plataforma de streaming esportiu més rellevant del territori català. T’oferim una plataforma a través de la qual podràs gaudir del millor futbol federat català, així com un ampli catàleg de continguts esportius.

Història del Futbol a Catalunya

A finals del segle XIX, va arribar el futbol a Catalunya de la mà de la colònia britànica assentada a terres catalanes i dels alumnes estrangers que anaven a estudiar a Anglaterra. No es a partir del 1982 que comencen a haver enregistrament de partits de futbol jugats a Can Tunis.

Revistes com El Diluvio i la revista de Sport de Reus, varen ser els primers a parlar sobre partits disputats dins de territori català. Però el primer club català de futbol conegut com a tal, no és fins a la fundació del Palamós FC.

És a partir de 1920 fins a la Guerra Civil, on la popularitat del futbol a Catalunya comença a créixer. Els clubs de futbol van proliferar de manera ràpida, i de la mateixa manera desapareixien. Però és al llarg d’aquests anys quan les competicions de futbol esdevenen un esport popular arreu del país. Tanmateix, a causa del conflicte polític del país, el futbol cau en recessió i no és fins a la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona l’any 1992 que no es recupera la passió per aquest esport. El futbol català es va representar dins la plantilla de jugadors de la selecció espanyola, que va aconseguir la medalla d’or durant els Jocs. Actualment, el futbol és l’esport més popular a Catalunya.

Federació Catalana de Futbol

La Federació Catalana de Futbol va tenir els seus inicis l’any 1900 com a Associació de Clubs de Futbol de Barcelona. Però, no és fins al 1953 on es produeixen els canvis que han conduït a formar la Federació que actualment coneixem. La Federació Catalana de Futbol inclou: Futbol Amateur, Futbol Base, Futbol Femení, Futbol Sala, Futbol Platja, Futbol Sala i e-Futbol. És l’organisme que gestiona, promou i coordina la pràctica del futbol dins l’àmbit català i forma part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Veure Futbol en directe

Si vols gaudir del futbol en directe, Esport+ és una de les millors pàgines per veure futbol català. Al nostre lloc web, hi trobaràs els millors continguts sobre futbol federat a Catalunya. A més, en donar-te d’alta a la nostra plataforma, podràs gaudir de tot el nostre ventall de continguts audiovisuals esportius. Podràs veure futbol en viu, sentint la màgia del directe, o en diferit, des d’on vulguis, quan vulguis i en qualsevol dispositiu.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes notícies esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1990
Nom abreviat: FCF
Seu: Barcelona
Esport: Futbol