Futbol americà

Veure futbol americà online

Tant si busques una página on poder veure futbol americà en viu, com si vols poder recuperar els partits en diferit, som la teva millor opció. Més enllà dels esports tradicionals que podries trobar en qualsevol plataforma d’esports en streaming, a Esports+ t’apropem tota la realitat esportiva del nostre país.

Tot des d’una sola plataforma i gaudint de la millor qualitat d’imatge i so. Apliquem la tecnologia més avançada a peu de camp per poder oferir-te fins al més últim detall del que es viu durant el partit.

Història del Futbol Americà a Catalunya

Sabies que a Catalunya es va fundar la primera federació de futbol americà de l’estat espanyol? Va ser l’any 1988 i gràcies a l’impuls de quatre clubs: el Badalona Dracs, el Búfals del Poble Nou, el Boxers de Barcelona i Pioners. Gràcies a aquesta feina conjunta, es van crear les bases per fundar la Federació Catalana de Futbol Americà, que va ser reconeguda per la Generalitat de Catalunya un any després.

Tanmateix, abans de la seva creació oficial, a Catalunya ja existia una important afició cap a aquest esport. De fet, diversos fets havien incentivat que es tractés d’un esport mediàtic i àmpliament reconegut. Durant la temporada 1988-1989, s’organitzà l’única lliga que hi havia a tot l’estat i es va crear la Supercopa.

Cal destacar que, fins el 1995 que es creà l’Agrupació Espanyola de Futbol Americà i la Lliga Nacional de Futbol Americà, la federació catalana s’encarregava d’organitzar totes les competicions oficials de futbol americà de l’estat espanyol.

Per altra banda, malgrat ser un esport majoritàriament practicat per homes, també hi ha una forta presència femenina. En aquest sentit, la federació va ser pionera en crear la lliga catalana femenina la temporada 1995-1996.

En l’àmbit formatiu, Catalunya també ha estat pionera amb la introducció del futbol flag i el futbol americà sense contacte.

On veure futbol americà

Esports+ és la plataforma de referència en retransmissions esportives de Catalunya. Si vols veure el futbol americà online, som la teva solució. Posem a la teva disposició la millor tecnologia per tal que puguis gaudir de cada detall com si fossis a peu de camp.

A més, Esports+ està disponible en multitud de dispositius, així que podràs seguir els teus esports preferits quan vulguis i des d’on vulguis.

I descarrega’t l’app d’Esport+ per no perdre’t les últimes novetats!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1989
Nom abreviat: FCFA
Seu: Barcelona
Esport: Futbol americà