Esgrima

esport+

Veure Esgrima online

Comença a veure Esgrima online a través d’Esport+ i posa’t al dia amb totes les actualitzacions del teu esport preferit. Segueix totes les competicions de l’Esgrima federada des de la millor plataforma streaming d’esport federat català.

Veure Esgrima en directe

Esport + és la teva plataforma de confiança per veure esport en català. Si busques un lloc on veure esgrima en directe, nosaltres som la teva solució. Amb la subscripció d’aquesta temporada podran tenir accés il·limitat a tots els continguts audiovisuals relacionats amb els esports federats a Catalunya.

Si el que vols és seguir totes les competicions en directe, com si busques una pàgina per accedir al contingut en diferit quan vulguis i des del dispositiu que tu triïs, Esport+ és la plataforma perfecta per oferir-te tots aquests serveis i molt més.

Història de l’Esgrima a Catalunya

Hi ha enregistraments de la pràctica de l’esgrima al territori català des de l’edat mitjana. De fet, és l’únic esport olímpic d’origen català. Era practicada principalment per milicians, però, no és fins al segle XIX que es comença a considerar com a disciplina esportiva. Per aquesta època ja hi existien sales d’esgrima a les guarnicions militars i a les ciutats grans ja hi havia la presència de clubs i entitats que practicaven aquesta activitat esportiva.
Amb la restauració de la Generalitat el 1978, l’impuls i la recuperació de l’activitat esportiva catalana va estar un factor clau per a donar de nou vida a les federacions esportives. Propiciant d’aquesta manera la reintegració de la Federació Catalana d’Esgrima a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya el 1986.
El 1977 es va fundar la Sala d’Armes Montjuïc que ha esdevingut el club més important d’esgrima a Catalunya en l’actualitat.

Federació Catalana d’Esgrima

La federació d’Esgrima a Catalunya té els seus orígens el 1922 amb la col·laboració de les entitats més representatives d’aquest esport: l’Ateneu Barcelonès, Circulo Militar del Ejército i de l’Armada, Gimnàs Solé i Tiro Nacional.
La federació és l’organització que coordina, planifica i gestiona totes les activitats relacionades amb la pràctica de l’Esgrima a Catalunya.

Veure Esgrima en streaming

Si no saps on veure Esgrima en streaming, Esport+ és el lloc indicat. A la nostra plataforma, hi trobaràs les millors competicions d’esgrima federada de Catalunya, a més de tenir accés a altres continguts audiovisuals esportius. Gaudeix de les retransmissions d’esgrima en directe o en diferit, des de qualsevol lloc i dispositiu.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1922
Nom abreviat: FCE
Seu: Barcelona
Esport: Esgrima