Escalada

Veure Escalada online

A través d’Esport+, podràs veure escalada online i mantenir-te al dia de totes les activitats relacionades amb el teu esport preferit. Podràs seguir totes les competicions federades d’escalada des d’on vulguis i quan vulguis, sempre gaudint de la millor qualitat.

Veure Escalada en directe

Esport+ és una de les plataformes d’esport en streaming més reconegudes al panorama català. Si busques un lloc on veure escalada online, a Esport+ trobaràs una àmplia gamma de continguts audiovisuals esportius. Amb el pagament d’una tarifa única per temporada, podràs accedir a tots els continguts i notícies relacionades amb els esports federats a Catalunya. Ets a tan sols un pas de gaudir del millor de l’escalada del territori català online.

Si vols veure les competicions d’escalada en directe, a través de la nostra plataforma, podràs seguir, minut a minut tota l’actualitat que envolta aquesta pràctica esportiva. També tens la possibilitat d’accedir al contingut en diferit, quan vulguis i des d’on vulguis.

Història de l’Escalada Catalunya

L’escalada és una activitat esportiva que recull diverses disciplines que depenent del lloc, el medi, l’estil i molts altres factors. El seu grau de dificultat també varia i es diferencia l’escalada “lliure” i “artificial”.

L’escalada és un esport que té els seus orígens als Alps europeus a finals del segle XIX de la mà de turistes francesos, italians i hongaresos que practicaven l’ascensió per les parets verticals. És amb la integració dels claus de ferro per passar-hi la corda, a inicis del segle XX, quan la pràctica d’aquest esport va començar a popularitzar fins a arribar a terres catalanes.

Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya és l’organització que regula i coordina les activitats relacionades amb aquest esport. Es va fundar el 1920 i agrupa totes les entitats excursionistes catalanes. És una organització que fomenta les activitats relacionades amb l’excursionisme i l’alpinisme.

Veure Escalada en streaming

Esport+ és la teva plataforma de confiança per veure escalada en streaming. A la nostra plataforma web, hi trobareu les millors competicions d’escalada de Catalunya, a més d’un ventall de continguts audiovisuals relacionats i que actualitzem diàriament. Pots seguir en directe o en diferit totes aquelles activitats relacionades amb l’escalada, des d’on vulguis i quan vulguis.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1920
Nom abreviat: FEEC
Seu: Barcelona
Esport: Escalada