Dards

esport

Veure competicions de Dards online

Esport+ ofereix veure competicions de Dards online i accés a tots els continguts audiovisuals esportius federats a Catalunya. No et perdis res d’aquesta temporada! Si et vols mantenir actualitzat amb totes les novetats que envolten el panorama esportiu català, no t’ho perdis amb Esportplus. Podràs seguir totes les competicions de Dards federades des de la nostra plataforma streaming i sempre gaudint de la millor qualitat d’imatge.

Veure competicions de Dards en directe

Esport+ és la millor plataforma per seguir les retransmissions esportives de Catalunya. Si no sap on veure competicions de dards en directe, nosaltres som la pàgina que estàs buscant. Només amb el pagament d’una única tarifa per a tota la temporada podràs gaudir dels millors continguts audiovisuals esportius de manera il·limitada, quan vulguis i des d’on vulguis.

Si vols seguir les competicions de dards online com si busques una pàgina on puguis accedir a tots els continguts esportius, amb Esport+ beneficia’t d’això i molt més.

Història de les competicions de Dards a Catalunya

L’activitat relacionada amb les competicions de Dards a Catalunya tenen els seus orígens als anys seixanta. Era un joc que es podia practicar a locals freqüentats per anglesos i de mica en mica es van començar a organitzar competicions entre els jugadors aficionats. Amb la introducció de la diana electrònica als anys 1990, que calculava els punts encetats de manera automàtica, és quan aquest joc esdevé cada cop més popular i practicat.
És l’octubre de 1990 que les diverses associacions de dards arreu de Catalunya van fundar la Federació Catalana de Dards, l’òrgan encarregat d’organitzar competicions, establir les normes del joc i fomentar la difusió i pràctica d’aquest joc.

Federació Catalana de Dards

La Federació Catalana de Dards es va fundar a finals de 1990 essent l’única federació d’aquest esport a Catalunya i a Espanya. Ha estat la principal organització propulsora de la pràctica d’aquest esport arreu del territori català organitzant competicions i lligues.
Actualment, compta amb més de 50 clubs federats i ha estat els principal organitzador del Campionat de Catalunya i la Lliga Catalana de dards. El 2011 la Federació Catalana de Dards va ser reconeguda membre de ple dret a la Federació Mundial de Dards.

Veure competicions de Dards en streaming

Si vols veure Dards en streaming, no busquis més, Esport+ és la plataforma que necessites. Des de la nostra pàgina web online podràs veure les millors competicions de dards federats de Catalunya, a més de tenir accés a altres continguts esportius relacionats amb els esports federats a Catalunya. Pots seguir les retransmissions de competicions de Dards amb la comoditat d’accedir des d’un sol lloc.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1990
Nom abreviat: FCD
Seu: Barcelona
Esport: Dards