Ciclisme

Veure ciclisme online

En donar-te d’alta a la nostra plataforma, podràs accedir a una infinitat de contingut actualitzat diàriament sobre ciclisme català, a més de molts altres esports que tens disponibles a través de la nostra plataforma de streaming. Per molt poc a l’any, podràs gaudir de veure ciclisme online federat. Tots els tornejos i les competicions de ciclisme, a més d’altres continguts audiovisuals relacionats, estan disponibles en una única plataforma.

Tant si vols veure ciclisme online en viu, com si busques una plataforma que et permeti veure les competicions en diferit, podràs gaudir d’aquest contingut, des d’on vulguis i quan vulguis amb la màxima qualitat possible. Esports+ és la pàgina per veure ciclisme de referència al territori català.

Història del ciclisme a Catalunya

La difusió del ciclisme a Catalunya va tenir el seu inici amb la creació l’any 1880 del Cyclist’s Garden i el Club Velocipèdic de Barcelona l’any 1984. La construcció de velòdroms a altres ciutats catalanes va propiciar l’extensió de la popularitat d’aquesta activitat esportiva. De fet, la unió velocipèdica Espanyola va ser la primera organització a la península que va començar a fer oficial la pràctica d’aquest esport.

La dècada dels vuitanta va ser de gran rellevància en la pràctica d’aquesta disciplina esportiva donat que es va acollir l’especialitat de pista dels campionats del món i s’inicià la construcció de l’Escola Catalana del Ciclisme. Al final de la dècada dels noranta, es va crear l’Open Verd i es va establir l’equip català de la copa del món de pista Catalunya Team.

Actualment, el ciclisme català és un esport que es manté en un segon pla del panorama general esportiu del territori, però, des de la Federació Catalana, es continuen fent iniciatives per a impulsar joves talents del ciclisme català de manera internacional.

Federació Catalana de Ciclisme

La Federació Catalana té els seus inicis l’any 1953 quan la Unió Velocipédica Española va esdevenir en la Reial Federació Espanyola del Ciclisme i es va crear una organització centrada en el ciclisme del territori de Catalunya. La federació actualment regula, gestiona, promou i dirigeix totes aquelles disciplines relacionades amb el ciclisme com ara bicicròs, carretera, pista, bicicleta de muntanya, bicitrial, ciclocròs i cicloturisme.

Veure Ciclisme en directe

Si no saps on veure Ciclisme en streaming, Esport+ és la teva plataforma de confiança. Podràs gaudir del millor del ciclisme català i podràs accedir a tot el contingut relacionat amb aquest esport a la nostra pàgina web. Gaudeix del ciclisme federat en directe o en diferit, quan vulguis i on vulguis, només amb Esport+.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1939
Nom abreviat: FCC
Seu: Barcelona
Esport: Ciclisme