Billar

esport

Veure Billar online

Si vols veure billar online i estar actualitzat amb totes les novetats del teu esport preferit: competicions, classificacions i notícies, a més a més tenir accés il·limitat a tot el contingut audiovisual relacionat amb l’esport federat català. Tot això ho trobaràs només a Esport +.

Veure Billar en Directe

A Esport+ som especialistes en retransmissions esportives online. Som la plataforma streaming líder panorama esportiu federat català. No busquis més, Esport+ és el lloc ideal on veure billar en directe que necessites. Pel pagament únic d’una tarifa per temporada, accedeix als millors continguts audiovisuals relacionats amb la pràctica del billar a Catalunya.

Vols seguir totes les competicions de billar online? Esport+ és la plataforma que et permet veure en directe o en diferit totes les activitats relacionades amb el billar federat català i les seves modalitats: carambola, snoker i pool. Podràs seguir les competicions quan vulguis i des del dispositiu que tu triïs. Esports+ és la pàgina per veure online els teus esports preferits de confiança.

Història del Billar a Catalunya

La pràctica del billar a Europa es remunta al segle XVIII, però no és fins a finals del segle XIX que trobem registres de la pràctica d’aquest esport a terres catalanes introduïda per part dels francesos. Al llarg dels primers anys del segle XX, el billar esdevé molt popular a Catalunya i es comencen a fundar els primers clubs i federacions al territori impulsant l’organització de competicions i tornejos. La dècada de 1930, el billar català, va començar a introduir-se a competicions internacionals com ara Campionats del Món i campionats europeus, conquerint diverses victòries a les diferents modalitats d’aquesta disciplina esportiva. Actualment, La Federació Catalana de Billar és l’òrgan esportiu principal del país que fonamenta la difusió i la pràctica d’aquest esport. Compta amb 54 clubs afiliats i més de 3.500 jugadors enregistrats.

Federació Catalana de Billar

L’antecedent a la Federació Catalana de Billar a l’estat era l’anomenada Unió Internacional de Federacions d’Aficionats al Billar, la primera organització que va voler regular la pràctica d’aquest esport. No és fins a l’any 1928 que es crea oficialment la Federació Catalana de Billar. Amb la presidència de Josep Pons a la Federació, comencen a arribar els primers èxits esportius a les terres catalanes com els Campionats del Món i títols de reconeixement mundials.
Actualment, la Federació forma part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i és l’òrgan impulsor, regulador i regidor de la pràctica del billar a Catalunya.

Veure Billar en streaming

Pots veure billar en streaming amb d’Esports+ sense cap contratemps i inconvenient. Accedeix als millors continguts audiovisuals d’aquesta temporada de billar federat a Catalunya. I no et perdis cap novetat relacionada amb els teus esports preferits amb la comoditat de fer-ho des d’un sol lloc. Accedeix al contingut en directe o en diferit i des del dispositiu que tu vulguis. Comença a seguir les retransmissions de billar federat amb Esports+, la millor plataforma streaming esportiva de Catalunya.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1927
Nom abreviat: FCB
Seu: Barcelona
Esport: Billar