Beisbol i Softbol

esport+

Veure Beisbol i Softbol online

Esport+, podràs veure beisbol i softbol online i mantenir-te al corrent de totes les novetats que envolten el teu esport preferit. Podràs seguir tots els partits i l’actualitat sobre el beisbol federat català des d’un sol lloc i gaudint sempre de la millor qualitat d’imatge.

Veure Beisbol i Softbol en directe

Esport+ és la millor plataforma per veure beisbol i softbol en direcre. Al nostre lloc web, podràs accedir a els millors partits de beisbol i softbol federat de Catalunya, a més d’altres continguts audiovisuals esportius com entrevistes, entrenaments i partits, però, també podràs gaudir de un àmpli ventall de continguts  d’esports federats a catalunya i les seves modalitats.

Història del beisbol a Catalunya

Al nostre país, fa poc més d’un segle que hi ha activitat esportiva relacionada amb el beisbol. Va ser un esport portat a Catalunya de la mà d’americans i indians que residien al país. Un dels primers enregistraments d’aquest esport és l’enfrontament de dos equips d’estudiants denominats l’Antiguo i el Moderno al 1901.

Tanmateix, no va ser fins a l’any 1923 quan va començar a agafar rellevància aquest esport arreu del territori i van començar a aparèixer associacions que gestionaven l’esport de manera professional. L’organització que s’encarregava de gestionar totes les activitats relacionades amb aquest esport prèviament a la creació de la federació catalana era la sociedad Hispano-Americana de Baseball.

Federació Catalana de Beisbol i softbol

La Federació Catalana de Beisbol es va fundar l’any 1929, però, tal com comentem, el seu antecedent méx pròxim és la Sociedad Hispano-Americana de Baseball, una entitat que s’encarregava d’organitzar les competicions i activitats d’aquest esport en l’àmbit català del moment. Actualment, la Federació és l’organisme que gestiona, organitza i coordina la pràctica del beisbol i la disciplina del softball a Catalunya. A més, és participant en la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Veure Beisbol en streaming

Tant si busques una plataforma on veure beisbol en viu, com si busques una pàgina on poder reviure la màgia del directe en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, Esports+ és la teva plataforma de referència. Tens disponible la nostra àmplia gamma de continguts i retransmissions esportives en qualsevol dispositiu, sigui ordinador, mòbil o tauleta.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1980
Nom abreviat: FCBS
Seu: Barcelona
Esport: Beisbol i Softbol