Bàsquet

Veure bàsquet online

A través d’Esport+, podràs veure bàsquet online i mantenir-te al dia de totes les novetats que envolten el teu esport preferit. Podràs seguir totes les competicions de bàsquet federat des d’un sol lloc i gaudint de la millor qualitat d’imatge.

Veure bàsquet en Directe

Som la plataforma de retransmissions esportives líder del panorama català. Per tot això, si busques un lloc on veure bàsquet, Esports+ serà el teu millor aliat. Amb una tarifa única per a tota la temporada, tindràs accés als millors continguts esportius audiovisuals i, per descomptat, podràs gaudir del millor bàsquet català.

Tant si vols seguir els partits de bàsquet en viu, com si busques una plataforma que et permeti recuperar els continguts i poder seguir els partits quan vulguis i des d’on vulguis, Esports+ és la pàgina per veure bàsquet que estàs buscant.

Història del bàsquet a Catalunya

El primer partit de basquetbol del qual es té constància a Catalunya data del 1924 i va tenir lloc a Tarragona. En aquesta ciutat, un grup important de jugadors començava a practicar aquest esport al Nàstic de Tarragona. Va ser l’any 1927 quan la selecció catalana de bàsquet masculina va debutar contra l’Hindú Club de Buenos Aires al camp de Gràcia CF, partit que va acabar amb derrota.

Un any abans, el diari esportiu català ‘Mundo Deportivo’, obria la primera secció sobre el “Basket-ball” dins el seu rotatiu. Aquest mitjà va representar una important eina de difusió del bàsquet català, que cada cop era més present en la societat.

La presència femenina al bàsquet es popularitza poc després, durant la dècada dels anys 30. L’any 1929 va tenir lloc la primera mostra d’un torneig de Bàsquet Femení i, aquest mateix any, el Club Femení i d’Esports de Barcelona va introduir el bàsquet entre les seves sòcies gràcies a l’organització d’un torneig social.

L’any 1992 Barcelona celebra els Jocs Olímpics i, el mateix any, es va crear la Fundació del Bàsquet Català, amb l’objectiu de preservar la tasca social i el llegat al voltant del Bàsquet Català.

Federació Catalana de Bàsquet

El que coneixem avui dia com a la Federació Catalana de Bàsquet deu els seus inicis a la Federació Catalana de Basket-ball, una unió entre els clubs catalans que va tenir lloc durant l’estiu de 1923. Avui dia, la Federació Catalana de Basquetbol és l’organisme encarregat de promocionar, gestionar, dirigir i regular, en coordinació amb la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, tota l’activitat de l’esport del bàsquet a Catalunya.

Veure bàsquet en  streaming

Esport+ és la teva plataforma per veure bàsquet en streaming. Al nostre lloc web, hi trobaràs els millors partits de bàsquet federat de Catalunya, a més d’altres continguts audiovisuals esportius. Pots seguir les retransmissions de bàsquet catalanes en directe o en diferit, des de qualsevol lloc i dispositiu.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1982
Nom abreviat: FCB
Seu: Barcelona
Esport: Bàsquet