Acord amb l’ACM per la digitalització de les instal·lacions esportives municipals

Un mínim del 30% dels municipis beneficiaris del conveni tindran menys de 5.000 habitants.

Omple la sol·licitud d'inscripció

Tots els camps són obligatoris:

La Fundació UFEC i UFEC han arribat a un acord amb l’Associació Catalana de Municipis i les comarques de Catalunya, per tal d’impulsar la digitalització de les instal·lacions esportives municipals del territori, a través del projecte Esportplus.

La triple aliança ha creat una convocatòria, que s’iniciarà el dia 16 de març de 2022 i tindrà una durada d’un mes, amb l’objectiu que aquelles administracions locals que vulguin, puguin tramitar la sol·licitud d’adhesió a la iniciativa a través de la Fundació UFEC.

El principal propòsit és implementar dispositius d’intel·ligència artificial, capacitats pel seguiment de la competició i millora del rendiment esportiu, a les instal·lacions esportives d’aquells municipis associats a l’ACM.

L’acord assolit entre les entitats pretén reforçar l’abast d’Esportplus a tot el territori català, considerant el projecte com una oportunitat única pels municipis i clubs de Catalunya. La finalitat del conveni és aconseguir: projectar l’esport base i amateur en un àmbit global, a través de la plataforma de continguts audiovisuals Esportplus.tv; democratitzar la visibilitat de tots els esports i categories de l’esport català; i generar un sistema de finançament a favor de clubs i entitats esportives.

Per assolir aquests objectius i donar així una dimensió territorial efectiva al projecte, la Fundació UFEC assumeix el compromís de garantir que un mínim del 30% de municipis beneficiaris de la convocatòria, tinguin menys de 5.000 habitants.

A la mateixa convocatòria, la triple aliança ha obert un procés per a l’obtenció d’ajudes d’àmbit econòmic, que impulsi el projecte Esportplus al màxim de municipis associats a l’ACM possibles.

El còmput global de la contribució econòmica és de 240.000 euros, dels quals la Fundació UFEC assumeix un mínim del 50%, és a dir 120.000 euros. A més, del manteniment íntegre del material tecnològic.

Pel que fa als municipis annexionats al projecte, aportaran en una única vegada i amb caràcter finalista la quantitat de 3.000 euros, per cada espai esportiu que es vulgui digitalitzar. El manteniment i les llicències de funcionament aniran a càrrec, de manera íntegra i exclusiva, de Fundació UFEC.

1 mes

Per tramitar la sol·licitud d’adhesió a Esport+.

50

Noves càmeres d’IA disponibles per a la seva instal·lació.

30%

S’instal·laran a municipis de menys de 5.000 habitants.

240K €

Còmput global de la contribució econòmica.

120K €

El 50% de la contribució córre a càrrec de la Fundació UFEC.

3.000 €

Una única aportació per cada espai a digitalitzar.

Comparteix-ho!
esport+
Comparteix-ho!
esport+
esport+
esport+